Rregullohet ndriçimi publik në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe Sfaraqak

  • Home
  • Blog
  • Rregullohet ndriçimi publik në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe Sfaraqak

Sot, punëtorët e njësisë të mirëmbajtjes së ndriçimit publik kanë intervenuar për të rregulluar problemet e ndriçimit në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe Sfaraqak në:

– Rrugën “Brigada e Shaban Polluzhes”

– Rrugën “Ramadan Ademi”

– Rrugën “Qazim Zhegrova”

– Rrugën “Hysni Bunjaku”

Rrugën “Mehmet Pasoma”.

Përkushtimi dhe rritja e shërbimeve për qytetarët e komunës së Vushtrrisë është prioritet ynë.

Fotografi nga terreni!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *