Vazhdon dinamika e njësive punuese te NPL -Perparimi

  • Home
  • Blog
  • Vazhdon dinamika e njësive punuese te NPL -Perparimi

Vazhdon dinamika e njësive punuese në mirëmbajtjen e hapësirave publike në qytet dhe fshatra. Njësia e mirëmbajtjes dhe njësia e mbledhjes së mbeturinave, duke përfshirë edhe njësinë e ndriçimit publik, këtë javë kanë përfunduar punën në:

📌 Kositjën dhe pastrimi i hapësirave gjelbëruese në qytet.

📌 Pastrimi dhe largimi i deponive ilegale në qytet dhe fshatra.

📌 Pastrimi i lumit “Podranqa”.

📌Vazhdimi dhe rregullimi i defekteve në ndriçimin publik në qytet dhe fshatra.

Fotografitë nga terreni tregojnë menaxhimin e njësive punuese në praktikë!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *