Njoftim

Të nderuar qytetarë, për nder dhe respekt të festës së Fiter Bajramit, ju njoftojmë se të mërkurën datë: 10.04.2024, nuk do të ketë punë në mbledhjen e mbeturinave, më përjashtim ekipet kujdestare do të përqëndrohen vetëm në mbledhjen e mbeturinave në unazën e qytetit, për të siguruar pastërtinë e qytetit. Orari për mbledhjen e mbeturinave i paraparë për ditën e mërkurë do të zëvendësohet me një ditë më vone, deri të shtunën në orën 16:00, për të përfunduar zëvendësimin e ditëve (e mërkurë, e enjte dhe të premten).

Njëherësh, NPL “Përparimi” Sh.A. shfrytëzon rastin për të uruar festën e Fiter Bajramit të gjithë qytetarëve të besimit mysliman në Komunën e Vushtrrisë.

Me respekt,

NPL “Përparimi” Sh.A – Vushtrri

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *