Kositja dhe pastrimi i hapësirave publike

  • Home
  • Blog
  • Kositja dhe pastrimi i hapësirave publike

Edhe sot kanë vazhduar punëtorët e mirëmbajtjes së hapësirave publike në kositjën dhe pastrimin e hapësirave publike, duke vazhduar në mbjelljen e drunjve dekorativ dhe mbledhjën e mbeturinave të riciklueshme.

Pun ka vazhduar në pastrimin e lumit “Tërstena” dhe do të vazhdojë ditëve në vijim!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *