Author: bledzhegrova

Rregullohet ndriçimi publik në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe Sfaraqak

Sot, punëtorët e njësisë të mirëmbajtjes së ndriçimit publik kanë intervenuar për të rregulluar problemet e ndriçimit në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe Sfaraqak në: – Rrugën “Brigada e Shaban Polluzhes” – Rrugën “Ramadan Ademi” – Rrugën “Qazim Zhegrova” – Rrugën “Hysni Bunjaku” – Rrugën “Mehmet Pasoma”. Përkushtimi dhe

Read More