Home Two

herohero

Mirëmbajtja e hapsirave publike

KontaktiRreth nehero
Veprimtaritë
imgIcon

Mirëmbajtja e hapsirave publike

imgIcon

Sigurimi i objekteve

imgIcon

Pastrim dhe mirëmbajtja e objekteve

imgIcon

Mirëmbajtja e ndriqimit publik

imgIcon

Mbledhje dhe transportim i mbeturinave

imgIcon

Debllokimi i tubave të ujrave të zeza

Instalimet elektrike


Procesi i punës
line01Image

Shërbimi i ofruar nga komuna

02Image

Analizimi i shërbimeve të ofruara

03Image

Realizimi i shërbimit nga NPL Përparimi

Galeria

385054265_339415478648993_1786361314933761129_n

Riparim

Vazhdon mirëmbajtja e ndriçimit publik në rrugën "2 Maji" dhe rrugën "Jeton Tërstena"

382319376_337357888854752_903906599261601057_n

Mirëmbajtje

Puna ka vazhduar në pastrimin e AMF-ve në fshatrat e Vushtrrisë.

382233969_336187995638408_8707706716882940654_n

Mirëmbajtja

Mirëmbajtja e QMF-ve, në fshatrat e komunës së Vushtrrisë.

374681508_6965588600159336_6527280806076070997_n

Mirëmbajtje

Mirëmbajtja e rrethrrotullimeve

Lajmet e fundit

17 Nov, 20230 Comment

Rregullohet ndriçimi publik në fshatrat Nadakofc, Pestov dhe SfaraqakRregullohet