Latest News

Mirëmbajtja e varrezave të qytetit po vijon pa ndërprerje

Mirëmbajtja e varrezave të qytetit po vijon pa ndërprerje, falë punës së palodhur të punëtorëve të mirëmbajtjes së hapësirave publike. Në çdo kohë, ata janë të angazhuar në mbajtjen e pastërtisë dhe rendit, duke siguruar që çdo vizitë të jetë e qetë dhe respektuese për të gjithë. Ndërkohë,

Read More

Punëtorët e vyer të mirëmbajtjes së hapësirave publike sot kanë pastruar dhe mirëmbajtur kullën e Azem Galicës në fshatin Galicë.

Punëtorët e vyer të mirëmbajtjes së hapësirave publike sot kanë pastruar dhe mirëmbajtur kullën e Azem Galicës në fshatin Galicë. Puna ka vazhduar në mirëmbajtjen e shëtitores “Enver Zymberi”. Njësia e ndriçimit publik po ashtu ka rregulluar dhe zgjidhur problemet e ndriçimit publik në lagjen Surdulli në Samadrexhë,

Read More

Njësia e mirëmbajtjes së ndriçimit publik është duke vazhduar me mirëmbajtjen dhe zgjerimin e saj

Njësia e mirëmbajtjes së ndriçimit publik është duke vazhduar me mirëmbajtjen dhe zgjerimin e saj në qytet dhe fshatrat e komunës së Vushtrrisë. Ekipet dje dhe sot kanë zgjeruar ndriçimin në fshatin Begaj dhe kanë rregulluar kabllot e dëmtuara në fshatin Pestovë. Dinamika e punëve në mirëmbajtjen e

Read More

Vazhdon dinamika e punëtorëve të vyeshëm në mirëmbajtjen e hapësirave publike-gjelbëruese brenda qytetit.

Puna është duke vazhduar pandërprerë në mirëmbajtjen e tubave të ujërave të zeza dhe mirëmbajtja e ndriçimit publik sipas kërkesave të qytetarëve duke i trajtuar me prioritet. NPL “Përparimi” mbetet e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve cilësore për të gjithë qytetarët e komunës së Vushtrrisë!

Read More

Dinamika e punës në mirëmbajtjen e hapësirave publike-gjelbëruese po vazhdon

Dinamika e punës në mirëmbajtjen e hapësirave publike-gjelbëruese po vazhdon pa ndërprerje nga punëtorët e vyeshëm të mirëmbajtjes së hapësirave publike. Mbetemi të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve cilësore dhe efikase për të gjithë qytetarët e komunës së Vushtrrisë. Fotografi nga terreni pasqyrojnë punën tonë!

Read More

Kositja dhe pastrimi i hapësirave publike

Edhe sot kanë vazhduar punëtorët e mirëmbajtjes së hapësirave publike në kositjën dhe pastrimin e hapësirave publike, duke vazhduar në mbjelljen e drunjve dekorativ dhe mbledhjën e mbeturinave të riciklueshme. Pun ka vazhduar në pastrimin e lumit “Tërstena” dhe do të vazhdojë ditëve në vijim!

Read More

Dinamika e punëve në mirëmbajtjen e hapësirave publike

Dinamika e punëve në mirëmbajtjen e hapësirave publike është duke vazhduar pandërprerë nga njësitë e ndryshme të ndërmarrjes. Përkushtimi në rritjen e cilësisë së shërbimeve është duke vazhduar me kujdes të veçantë. Fotografitë nga terreni tregojnë angazhimin dhe menaxhimin cilësore!

Read More

Punëtorët e mirëmbajtjes së hapësirave publike vazhdojnë punën

Punëtorët e mirëmbajtjes së hapësirave publike vazhdojnë punën e mirëmbajtjes së hapësirave publike-gjelbëruese brenda dhe jashtë qytetit. Punët po vazhdojnë në mirëmbajtjen e varrezave të dëshmorëve dhe lapidarëv në komunën e Vushtrrisë, përfshirë mirëmbajtjen e ndriçimin publik. “NPL Përaparimi” mbetet e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve cilësore për

Read More

Mirëmbajtjen e hapësirave publike-gjelbëruese

Dinamika e punëve në mirëmbajtjen e hapësirave publike-gjelbëruese po vazhdon nga njësia e mirëmbajtjes dhe njësisa e mbledhjës së mbeturinave. Kujdesi është duke vazhduar në mirëmbajtjen e lapidareve dhe varrezave të dëshmorëve. Puna është duke vazhduar pandërprerë në mirëmbajtjen e ndriçimit publik duke ju dhënë prioritet kërkesave të

Read More

Njoftim

Të nderuar qytetarë, për nder dhe respekt të festës së Fiter Bajramit, ju njoftojmë se të mërkurën datë: 10.04.2024, nuk do të ketë punë në mbledhjen e mbeturinave, më përjashtim ekipet kujdestare do të përqëndrohen vetëm në mbledhjen e mbeturinave në unazën e qytetit, për të siguruar pastërtinë

Read More